Ciprian Domnisoru

Azi am chef sa ma lamentez

In Beneficii, Criza, Somaj on martie 29, 2010 at 4:05 am

Basescu dovedeste inca odata ca mai bine ramanea  capitan de nava: a vazut el o statistica cum ca Romania are somaj mai mic decat restul Europei si le recomanda oamenilor sa nu se mai lamenteze. Pai are, ca guvern dupa guvern a avut grija sa produca pensionari pe caz de boala si pensionari anticipati. Nu-si mai aminteste Basescu de „Romania, tara de asistati sociali” ?.

In plus, cineva sa-i explice ca romanasii de prin Italia si Spania sunt si ei someri, chiar daca unii pe un ajutor de somaj mai mare decat un salariu de ministru in Romania- si umfla randurile somerilor pe-acolo, de-a ajuns Spania la 20% somaj.

Cu doua milioane de romani plecati la munca in strainatate si multi someri neinregistrati, rata somajului din Romania este un artificiu statistic, care a crescut, ce-i drept.

Basescu nu zice nimic de romanii din strainatate care cine stie ce-or face acuma sa supravietuiasca: ba stim, muncesc orice, in conditii mizere, se prostitueaza, cersesc, fura, etc. Nu zice nimic nici de ce inseamna sa fii somer intr-un stat vest-european si ce inseamna asta in Romania, unde oamenii traiesc in saracie si cu salarii, daramite cu ajutor de somaj.

Ca sa inchei in nota cinica, romanii din strainatate l-au votat, e presidentele lor, sa nu se lamenteze.

Reclame
  1. Hej!Vill bara höra om det är möjligt att skriva in barn för en veckas simskola endast?Vi har en 7-årig pojke, Mikkel, som inte kan simma ännu och en tjej på 10, Nikoline, som kan simma men gärna blir ännu bättre. Vi är på Stora Askerön v. 29, och undrar som sagt om man kan skriva in dom för en vehrj?MvcMakaa T. Berentsen

  2. Je mi líto, ale já zase neztrácím čas s lidmi, kteří místo argumentů používají nadávky a urážky.Stejně máte smůlu, a váš příspěvek bude smazán podle bodu 5, protože administrátor tohoto fóra je spravedlivý a měří všem stejným metrem.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: