Ciprian Domnisoru

Senzational !

In Educatie, Guvernul PD-L Boc on decembrie 29, 2009 at 9:41 pm

De o parte a platoului- sticle de alcool. Pazite de fete care seamana cu Elena Basescu. Mi-am turnat si un pahar de scotch  sa il ascult pe El Presidente. Mi-e jena de toti oamenii care trebuie sa urmareasca OTV ca sa fie informati de presedinte. Dar sa stam la caterinca cu presedintele si Dan Diaconescu.

Tocmai cand ma gandeam ca Basescu incepe moda latinoamericana a discutiilor cu poporul la televizor, Dan Diaconescu i-o serveste lui Basescu despre romanca pentru care Rafael Correa – el insusi vedeta a televiziunii populare- isi dadea palme. Sta Basescu si se gandeste: s-o gratieze, a ajuns sa faca trafic de droguri probabil din saracie. Asta de la un presedinte care se gandeste sa legalizeze prostitutia- iata diverse cai de iesire din saracie.

In documentarul „Capitalismul, reteta noastra secreta” de Alexandru Solomon Dan Diaconescu explica succesul OTV: romanii care au vrut sa schimbe ceva, care au prostestat impotriva coruptiei si hotiei, au plecat de mult in strainatate. A ramas o populatie pasiva, pentru care televiziunea este o distractie ieftina.

Iata ca masina pusa in joc in seara aceasta este castigata de Daniel, roman care a plecat in Germania si s-a casatorit in direct la OTV (!?). Daniel spune ca a votat cu Basescu impotriva comunistilor. Na o masina Daniele, de la domnu presedinte si de la domnu Dan.

Reclame- firme de bodiguarzi, medicamente pentru romanii care au mancat prea mult, Dorel care n-a trimis capacul la timp.

In deschiderea emisiunii Basescu a abordat din nou reforma in educatie- reforma curriculara inseamna pentru el reducerea numarului de materii. Romania are un invatamant teoretic din care poti iesi cu o cultura generala bogata si cunoscand doua limbi straine. Reducerea numarului de materii la 6-7 si restul google google va insemna sfarsitul unei educatii complete pentru copiii de rand. Materii considerate neimportante sau libere la google google vor fi rezervate probabil in viitor copiilor care merg la scolile particulare iar sistemul de stat va educa ospatari, tinichigii, etc. Sa speram ca odata ce vor avea cultura generala a americanilor- care tot 6-7 materii au in liceu-  adolescentii romani vor trai intr-o tara la fel de prospera.

In fine, ce este in neregula cu aceasta iesire publica a presedintelui? Totul: OTV este cel mai mic numitor comun al politicii si al Romaniei. Prin reforma anuntata in educatie romanii se vor apropia si mai mult de publicul OTV.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: