Ciprian Domnisoru

Alma Mater Stadionum

In Educatie on iulie 20, 2009 at 8:01 pm

In timp ce doamna Cati este chemata la ordine pentru ca vrea sa opreasca promotia de filozofi si sa readuca numarul de tinichigii la normal, Mazare, dupa masini de epoca, a trecut la costume de epoca. In termeni istorici puterea lui s-a extins asa de mult asupra urbei incat omul are nevoie de gadilaturi de superstar.

Eram la masa cu o mininazista. Genul de populatie bucuresteana care la terasa injura tigani, evrei, americani, moldoveni, cam ce ii pica la mana. Si in frustrarile mele ii povesteam despre o proasta cu care trebuie sa colaborez, care a terminat o facultate particulara de drept (dintr-atatea…). Si dupa o serie de invective am aflat ca mininazista terminase aceeasi facultate…la numarul de studenti, este statistic greu sa ii ocolesti.

Oare aveam asteptari mai mari de la PSD decat sa vad pe marele carturar Vanghelie chemand-o la ordine pe doamna rector si nu pe Mazare? Sincer da, PSD-ul pe care mi-l aminteam cu Iliescu in frunte si Nastase in elementele lui era altceva. Atunci doamna Cati se putea imbraca in controloare iar Mazare sa fie chemat la raport, asa, ca enerveaza votantii cu taxe de bariera.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: