Ciprian Domnisoru

Cristian Preda scuipa seminte cu EBA

In Guvernul PD-L- PSD on mai 29, 2009 at 2:07 pm

Am citit inca un articol despre muncitoare romance tinute in conditii de evul mediu in tari rafinate si progresiste precum Franta. Si tot frunzarind foile de ziar, cum sa nu-mi mai sara in fata o seminta aruncata de aia mica.  Cititi aici cum la o intalnire cu tineri o fata a intrebat-o pe Elena Basescu cum de taticu s-a urcat la volan dupa ce fusese filmat cu spritu in fata. S-a burzuluit Elena si i-a zis- parafrazez- auzi fata, stii ce? ia sa nu mai vii tu cu de-astea ca cine te-a invatat te-a invatat prost.

In realitate Elena a spus: Nu pot sa cred…ce presedinte, ce beat la volan? Cred ca te-a pus cineva sa spui asta…

Ce face presedintele in masina lui, ca injura jurnalistele facandu-le tiganci imputite, nu e treaba nimanui. Asa de amuzament puteti citi aici o stire despre un barbat care a fost prins beat la volan in America si a sustinut ca nu poate fi judecat pentru ca el este o tara proprie.

Ma gandeam in schimb care este totusi platforma sau hai sa zicem care este ideile Elenei Basescu. Am intrat pe blogul ei si surpriza, acesta nu este gata inca dar face legatura la blogul lui….Cristian Preda. Ce poti sa mai comentezi? Ce campanie e aia in care un politolog candideaza pentru un partid si apoi isi pune site-ul la dispozitie pentru fata presedintelui? Daca o prindea la cursuri n-o trecea, fac pariu. Dar data fiind situatia, marele politolog Cristian Preda scrie compunerea fetei, sa aiba fata din ce sa-si faca cornet. Scarba, scarba, scarba…

In fine, cine va apara muncitorii romani care traiesc si muncesc in conditii jenante?

Pe site-ul PRM, daca dai cautare „muncitori” gasesti urmatoarea stire: „Avertisment catre satanisti: lasati-l in pace pe Isus Christos” .

La PNL,  Renate Weber promite „Să activez în continuare pentru apărarea drepturilor comunităţilor de români din străinătate şi combaterea manifestărilor xenofobe şi discriminatorii la adresa lor; să militez pentru înlăturarea regimului restrictiv în ceea ce priveşte accesul cetăţenilor români pe piaţa muncii din statele membre ale UE.”

 La PSD, oferta de europarlamentare spune ca „Ne-am saturat ca Romania sa fie un membru UE care nu are prieteni si nu are o voce…Ne-am saturat de lipsa de respect pe care romanii de pretutindeni trebuie sa o indure din cauza unor politicieni care nu stiu sa le apere drepturile”. Corect, frumos. In platforma politica, se mentioneaza chiar „deputatii PSD.. vor sustine conditii mai bune pentru lucratorii sezonieri romani din strainatate si vor actiona impotriva riscurilor la care acestia se expun in cadrul muncilor depuse”.

La PD-L, mai putine programe si declaratii, interesant ca lista lor de candidati are 43 de nume. Deci Stolojan se retrage, 1. Monica se retrage, 2. Dar chiar asa, 10 rezerve? (Din cate stiu avem doar 33 sau 34 de locuri ca tara). Ei au ideologia „sa traim bine”, ce le mai trebuie platforma pentru europarlamentare.

In fine, am facut si campanie, vine vara si dorm muncitorii nostri din afara la aer liber, mai mananca din ce culeg, mai da o ploaie se spala, mai un gratar improvizat…sa tot traiti bine.

 P.S Povestea detaliata a intalnirii EBA – tineri aici.

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: