Ciprian Domnisoru

Duminica in familie

In Uncategorized on martie 13, 2009 at 5:35 pm

Mihaela Radulescu se va intalni cu Luminita Anghel. Nu la „Duminica in familie” sau alte emisiuni din franciza, nu la „Mamaia” sau in vreun pictorial.

Mihaela Radulescu in calitate de mama disperata, cititi aici . Iar Luminita Anghel in calitate de subsecretar de stat la Autoritatea pentru Protectia Drepturilor Copilului. Cititi aici. Cum au ajuns cele doua doamne in aceste pozitii veti afla dintr-un bestseller viitor sau poate dintr-o melodie.

Cert este ca Luminita Anghel este numita pe criterii politice intr-o functie unde nu are o minima experienta, dupa principiul „s-o aplaudam, are emotii” . Iar Mihaela Radulescu face un show din care intelegem:

– face apel la autoritatile statului, la Autoritatea pentru Protectia Copilului, la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, la….

-sotul ei a incalcat legea in repetate randuri iar ea stia lucrul asta

-este o femeie disperata care s-a cazat la cel mai apropiat hotel de lux.

Pentru restul femeilor, exista Centrul Pilot de Asistenţă şi Protecţie a Victimelor Violenţei în Familie.

Dincolo de prostul gust al mesajului divei, care este probabil prologul unui nou best-seller (cartea de sfaturi a M.Radulescu a fost un best-seller), apelul ei la Autoritatea respectiva este unul de fatada: condiile materiale ale persoanelor ce apeleaza la aceste servicii sunt precare. Situatia psihologica si starea de siguranta a persoanelor care suna este dealtfel una mult mai proasta decat cea a divei refugiate la barul de la ultimul etaj.

Dar privind-o totusi ca pe o victima, Mihaela Radulescu ar putea sa sune la Telefon de urgenţă: (+4021) 9833 , unde respectiva autoritate se va ocupa sa sesizeze organele competente.

Dar, desigur, o scrisoare deschisa publicata in toata presa serveste scopului. Poate o ajuta Luminita in direct printr-un teledon or something.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: