Ciprian Domnisoru

Postul cald

In Guvernul PD-L- PSD on decembrie 23, 2008 at 10:16 pm

Nici nu a inceput bine criza in Romania ca guvernul actual s-a gandit sa reduca salariile directorilor de companii de stat. Berceanu a mers mai departe: dupa o analiza atenta si o evaluare serioasa a destituit toti directorii.

Orice om se va cruci si poate si votantul corporatist al PD-l isi va da seama ca munca unui director de companie nationala face mai mult decat un salariu mediu intr-o corporatie. Insa cei saraci se vor bucura de raul birocratilor imbuibati, cei din malluri vor saluta eforturile de a pastra cota unica la 16% iar cei bogati se vor bucura ca bugetul va avea bani de sosele si de susanele si in perioada de criza.

O astfel de masura fascista, mai ales venind din partea unor oameni de calitatea morala canina a lui Boc si Berceanu arata ca sectorul public a fost abandonat. Cele 145,000 de posturi inghetate inseamna un esec al guvernarii.

Cand cresterea economica din sectorul privat incepuse sa fie vizibila si existau fonduri disponibile pentru ca serviciile publice sa ajunga la standardele din mediul privat, ne intoarcem in timp la administratia publica din anii 90.

Cresterea salariilor in administratia publica, precum in invatamant sau sanatate era sansa atragerii tinerilor si a profesionistilor formati de mediul privat.

Dupa aceste masuri profesorii si medicii se pot doar bucura ca prin comparatie nu castiga asa putin.

Reclame
  1. Interesant, dat nu vrei sa adaugip putin umor siteului tau :P? O poza haioasa cu animale care se schimba in fiecare zi.
    Daca da, da click pe numele meu

  2. I’m not economics major, but I wonder how much of that po–etiallyeno-longnr-on-thetbooks 18 mil is going to be covered by the empty seats at Wrigley? I don’t think the attendance drop has been THAT extreme, but at what point does it become a wash? Obviously the money used to pay Z is coming from so many different places… However, when you play like a small market team, you’re eventually going to have to deal with a payroll more comparable to a small market team, right?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: